03-06-2017, 10:42 AM
03-06-2017, 11:00 AM
Prawidłowy numer to: 92045
03-06-2017, 07:28 PM
Przepraszam że nie dopisałam kupno to na SkyBlocker+ tam pisało ten numer
03-06-2017, 08:45 PM
Wysłałam pod numer 92510 : SKY2.DengerCat i wyskoczyło mi że nie można wysłać sms'a
04-06-2017, 06:41 AM
Naluff
On/ona nie może wysłać smsa to co jej/jemu da ten email?
Tez kiedyś tak miałem ale problem wynikał z braku kilku złotych lub błędnego numeru/treści.
On/ona nie może wysłać smsa to co jej/jemu da ten email?
Tez kiedyś tak miałem ale problem wynikał z braku kilku złotych lub błędnego numeru/treści.
04-06-2017, 09:14 AM
Tu cię nala trochę poprawię,da się kupić money na sb+. Tutaj link: https://zapodaj.net/8c5966b5b6dfb.png.html
Numer jest poprawny,treść również.
Zobacz czy masz daną sumę pieniędzy na telefonie,wiem pisałeś że tak,ale proszę sprawdź ostatni raz.
Jeżeli tak to może coś być z daną usługą,czyli może być już po prostu nie aktywna.
Podeślę temat komuś wyżej z administracji.
@EDIT przy okazji sprawdź czy nie masz zablokowanej opcji kupna przez telefon.
Najlepiej się zalogować na stronie operatora i tam zobaczyć. Możesz jeszcze zapytać rodziców czy nie blokowali ci takiej opcji kupna.
Numer jest poprawny,treść również.
Zobacz czy masz daną sumę pieniędzy na telefonie,wiem pisałeś że tak,ale proszę sprawdź ostatni raz.
Jeżeli tak to może coś być z daną usługą,czyli może być już po prostu nie aktywna.
Podeślę temat komuś wyżej z administracji.
@EDIT przy okazji sprawdź czy nie masz zablokowanej opcji kupna przez telefon.
Najlepiej się zalogować na stronie operatora i tam zobaczyć. Możesz jeszcze zapytać rodziców czy nie blokowali ci takiej opcji kupna.
04-06-2017, 11:04 AM
mam na koncie 40 zł. Jutro sprawdzę u operatora czy mogę płacić.