McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: UNBAN raki123
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
19.05.2017 21.00
a wiec zaczelo sie tak ze mial byc reset dzialek na pvp classic a wiec zrobilem multikonta i wziolem ity z mojej dzialki
zapytalem sie quarantino czy tak moozna i ona powiedziala ze tak, tygrysek tez widzial jak to robilem i tez wiele innych administratorow i nic nie mowili a wiec po tym myslalem ze tak mozna po resecie dzialek nagle zaboreq powiedzial ze sie niezle wpakowalem i dostane bana za wykorzystywanie multikont w zlym celu po tym zaczela sie dyskusja i mowilem o tym co sie wydarzylo i ze to nie jest ich wykorzystywanie w zlym celu typu nabijanie statystyk bo poprostu schowalem do nich ity z dzialki ktora miala zniknac
mysle ze to byl ban niesluszny i prosze o UB a jezeli byl sluszny prosze o druga szanse cala administracje serwera

https://zapodaj.net/408011d9a700a.png.html

watek chyba do zamknieca bo bartez mowi ze dostalem UB
Jeżeli osoby z rangą Helper na serwerze mówiły Ci, że jest to dozwolone - miałeś prawo tak zrobić. Quarantino oraz Tygrysek208 przebywają z Moderatorami bardzo często, więc powinny wiedzieć, a jak nie to mogły się zapytać ZaborQa bądź momolka. Dodam jeszcze, że Administracja nie może okłamywać graczy, ponieważ stracimy takich graczy, jeżeli dowiedzą się, że to było kłamstwo.
Nysia,tak tylko dopowiem że gracz już dostał UB i specjalnie pytałam się nali,odpowiedziała że może tak zrobić.
Więc myślę że do zamknięcia.
@edit niepotrzebnie zamieszałam pomyliłam konto ;-; Gracz jeszcze ub nie dostał.
to czemu mam bana na tamtych kontach dalej?

mowie o raki1234 oraz o raki12345?
@refresh
Odbanowane :p

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!