(Nie wiem czy trafiłam na odpowiedni dział, jak nie to z góry przepraszam)
Witam. Zauważyłam pewne zmiany na serwerze. Generalnie, usunięto anihilacje II i jej mapy zostały dodane do I a za to została usunięta mapa ,,Sarum" którą gracze, najbardziej lubili (przynajmniej połowa). Czy to oznacza , że jej już w ogóle nie będzie ?
Prawdopodobnie ta mapa została usunięte z powodu, że zbyt często była używana, a skoro zostały dodane nowe mapy, to by z nich gracze również korzystali.
Nie rozumiem. Sama powiedziałaś że gracze cały czas korzystali z Sarum. Jakby im sie ta mapa nie podobała to by jej nie wybierali do gry. Chyba że teraz czasy sie zmieniły i administracja myśli tylko żeby jej sie podobała gra a nie graczom. No cóż, zakladam że teraz bedzie dużo mniej graczy na Anni.
Moim zdaniem starą mapę Sarum przebudować delikatnie,żeby gracze poczuli powiew świeżości.
Jeżeli gracze lubią mapę sarum, to bardzo dobrze właśnie, zatem należy tą mapę wspierać, rozwijać a nie ją usuwać.
Lubię tą mapę, lubię na niej grać i myślę że nie tylko ja.
Napisałam do Banana o przywróceniu takowej, także mogę wam obiecać że mapa zostanie przywrócona.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!