Twój nick:Vegor32
Nick Oskarżonego: xLuga / Zaboreq
Powód:
Tryb, na którym się to wydarzyło: (PVP CLASSIC)Wy chyba sobie kur** żartujecie... Wlatuje w gościa z cheatami dostaje bana raz ! Bez ostrzeżenia xLuga bez żadnego sprawdzania , wykupuję sobie odbanowanie I DOSTAJE PONOWNIE BANA OD ZABOREQ. Nie pomieszało wam się coś ? Wasze permisję chyba wam odbiły w łbach.. Chciałbym aby główny ADMIN się wypowiedział. TO PO CO JEST TEN MCS.BAN KOD DO ODBANOWANIA ?!?!!?/ Chciałbym jeszcze dodać że za drugim razem automatycznie dostałem bana za "cheaty" po tym jak już ich nie miałem. HA HA HA bardzo śmieszne Zaboreq i xLuga

/ Mam nadzieję że zostanie przynajmniej ktoś z was ukarany nie wiem jak i w jaki sposób... Ale mam nadzieję że to zobaczy właściciel

wykupuję się ponownie i licze o ukaranie obojga modów... Bo przeginacie pałę ludzie.
Godzina, data: 13:30- 13:37
Krótki opis sytuacji: 2017-04-01
[Obowiązkowy] Dowód winy: (screenshot, filmik):
Zbanowałam Cię za AntyKnocka, biłeś się w rzece, gracz w Ciebie strzelał i nie odlatywałeś i uderzyłam Cię mieczem Knock 2. Dostałeś za to ode mnie bana, później wbiłeś na serwer i się pytałeś jakim prawem bez sprawdzenia Cię zbanowałam. To Ci odpowiem. Takim, że jak widzę, że ktoś cheatów używa to mam dać bana, nawet bez sprawdzenia. A tu było ewidentnie widać AntyKnocka.
[13:17:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Lvl 99] VIP++ : Vegor32 >> jestes chyba chora

Co to miało oznaczać?
NO I DOSTAŁEM ZA TO BANA. Wróciłem, wykupiłem sobie UB.. A TY JESZCZE RAZ DAJESZ MI BANA. Ty mi lepiej powiedz co to było

? Jak mi udowodnisz że to było do Ciebie ? Już nie bądź taka skromna

A zresztą nie obchodzi mnie to... Jeżeli stawiasz sytuację tak jasno... Proszę o zwrot moich pieniędzy. Zaraz wyślę Ci tu screena z wysłania sms o odbanowanie i proszę o zwrot kosztów. Nie interesuje mnie w jaki sposób. Mam mieć tu psc albo 20 zł zwrócone na moje konto. Po to jest ten UB za sms by był. A nie żebym wydawał swoje pieniądze wchodził i dostawał bana za to ZA CO KUR** wydałem te pieniądze

za 1 razem dostałeś bana słusznego, moderator luga obserwowała cie i stwierdziła że masz cheaty wiec cię zbanowała, kupiłeś unbana ok, przyszedłeś na server ponownie więc luga cię chciała sprawdzić MIAŁA PRAWO do tego... Nie podałeś jej skype i zamiast powiedzenia jej lub coś, wyszedłeś, wiec dostałeś bana za logout. Nie rozumiem twojego zdenerwowania teraz.
Bo prowadziłeś ZE MNĄ konwersację i stąd wywnioskowałam. Ja 2 bana nie dawałam, także nie wiem o co Ci chodzi.
To co ? Dzielicie się obowiązkami tak ? Ty do mnie xLuga piszesz że mnie sprawdzasz mam 2 minuty na sprawdzanie nagle minęło 5 minut wychodzę sobie z serwa nagle ban od Zaboreq ? TO TERAZ ZACZNIJCIE się kłócić kto mi odda pieniądze. Bo ja nie popuszczę

Nikt nie odda ci pieniędzy, złamałeś regulamin, luga poprosiła mnie abym cie zbanowal tak wiec dostałeś bana, Nie możesz wychodzić do póki administrator nie powie ci ze jesteś czysty i możesz iść, czy coś w tym stylu. A ty zamiast napisać ludze głupią wiadomość "hej, sprawdzasz mnie przecież" to wyszedłeś... czyli złamałeś regulamin.
Podczas sprawdzania jak sam widziałeś jakiś gracz usunął Ci statystyki i tym się zajmowałam z Nalą i Zaborkiem. Po jakimś czasie Zaborek powiedział, ze Cię nie ma i nie podałeś skype wiec Cię zbanował. A kłócić się z nikim nie mam zamiaru, tym bardziej z kimś kto jest w administracji i z kimś z kim się dogaduje.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak dla mnie Zaboreq to Ty już dawno powinieneś być zdegradowany bo tu jest problem tylko i wyłącznie do Ciebie
Mówiłem... Piaskownica
PROSZĘ O ZWRÓCENIE MI MOICH STATYSTYK... Automatycznie po banie xLugi zostały wyczyszczone moje statystyki, mój ekwipunek gdzie znajdowały się 2 sety PROT IV MIECZ 5/2
NAJWAŻNIEJSZE SĄ DLA MNIE STATYSTYKI...
Jak je odzyskam Temat do zamknięcia.
Statystyki zostały zresetowane przez niedopatrzenie adm, czyt. BUG. nie dostales tego przez luge, i czemu miałbym degrada dostać? jeżeli dostałeś bana słusznego a teraz jeszcze mnie obrażasz :o?
No i administracja nie odpowiada za stracone itemy