McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [Niesłuszny Ban]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick: ProZgredzio_
Data i godzina nadania kary: 2017-03-25
Opis sytuacji: momolek banuje za nic !!
Wytłumaczenie: A więc tak. Grałem sobie na anihilacji #1. Pojechałem z rodziną do M1 na zakupy i gdy wróciłem zobaczyłem bana o treści (treść będzie niżej). Momolek jest w tej sprawie nie winny , ponieważ nie stosuje sposobu pisania nicku Pierwsza litera i TAB tylko myślał , że jestem na serwerze.
Powód kary: Cheaty (Logout Podczas Sprawdzania)
Proszę o unbana Smile Wiem że już za poźno składam tą prośbę , ale myślę że coś się uda. Z góry , Kiedy następny unban all?? Wink
Zgrdziowskyy UB all był jakoś ostatnio,więc pewnie trochę czasu minie do następnego.
Poczekaj na wypowiedź momolka.
Quarantino Się robi Wink Diamencik leci

Czekam na odpowiedź momolka. Pozdrawiam Big Grin
To więc tak: wziąłem Cię na sprawdzanie, ponieważ były skargi. I skąd wiesz, że nie stosuje pisania nicku pierwsza litera i TAB? Owszem, stosuję go. Gdy już napisałem, żebyś mi podał skype itd. po kilkunastu sekundach logłeś. A co do unbana, zgłoś się do mnie na skype, z treścią przy zaproszeniu; <przyszedłem na sprawdzanie, iż zostałem niesłusznie zbanowany [twój nick]>.
Prosze bardzo dowody dla was https://zapodaj.net/610322c77bf36.png.html oto i Multi Zgreda i cheaty Big Grin daj repke

Pomogłem? Może klikniesz ten piękny diamencik obok mojego postu,tak na zachętę?
Momolek napisał co masz zrobić.
/Zamykam

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!