Nick: makkowsky
Powód :Ban za logout w czasie sprawdzania
Tryb : anichilacja
Godzina: 17:29
Data: 09.03.2017r.
Opis: Zostałem sprawdzany przez Angele i w trakcie sprawdzania wyrzuciło mnie z gry
Dowód:https: //zapodaj.net/6cea3424b0e87.png.html
Prosze o ponowne sprawdzenie i unbana.
Pozdrawiam makkowsky
Dodałeś ścieżkę plikow z twojego komputera. Nie możemy tego otworzyc.
Zdjęcie wstaw na zapodaj.net lub imgur.com. Następnie wstaw link.
Logłes wtedy kiedy cię sprawdzałam. Za to jest ban , więc go otrzymałes. Odemnie unbana nie otrzymasz.
Były skargi.
(09-03-2017, 05:56 PM)_Angela_0 napisał(a): [ -> ]Logłes wtedy kiedy cię sprawdzałam. Za to jest ban , więc go otrzymałes. Odemnie unbana nie otrzymasz.
Były skargi.
Sama mi napisałaś żeby wstawić prośbe o ub na forum mimo że prosiłem abyś mnie od razu sprawdziła
(09-03-2017, 05:58 PM)makkowsky napisał(a): [ -> ] (09-03-2017, 05:56 PM)_Angela_0 napisał(a): [ -> ]Logłes wtedy kiedy cię sprawdzałam. Za to jest ban , więc go otrzymałes. Odemnie unbana nie otrzymasz.
Były skargi.
Sama mi napisałaś żeby wstawić prośbe o ub na forum mimo że prosiłem abyś mnie od razu sprawdziła
I nie logłem tylko gre mi wyrzuciło a to jest różnica
(09-03-2017, 05:56 PM)_Angela_0 napisał(a): [ -> ]Logłes wtedy kiedy cię sprawdzałam. Za to jest ban , więc go otrzymałes. Odemnie unbana nie otrzymasz.
Były skargi.
Prosze cie tylko żebyś mnie jeszcze raz sprawdziła
Gracz nie od dziś gra na mcsurvi, także można go nazwać "stałym graczem".
Klepałam się z nim nie raz, i pamiętam że żadnych podejrzeń nie było, skarg u mnie również. ^^
Myślę, że jak wcześniej nie został sprawdzony, to teraz również nie ma problemu, i tak nawet jakby usunął wszystko jest zapisane. ;s
A ban jest świeży, więc sprawdzanie go by wypadało, bo i tak wszystko nadal jest zapisane.
Tak zgadzam sie z nalą i powinien dostać unbana też z nim sie klepałem i nic nie miał. Jest on stałym graczem mcsurvi i znam go nie od dziś i wiem że chetów by nie miał należy mu si unban i sprawdzanie.
To, że były skargi BEZ DOWODÓW nie znaczy, że to ma być pretekst do odrzucenia UnBana.
makkowsky jest ostatnim graczem, którego można podejrzewać o cheaty (przynajmniej ja tak uważam).
Jestem za UB dla niego, ale oczywiście po sprawdzeniu.
Gadałam z Angą na ten temat, i gracz odbanowany. ^^
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!