McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Ograniczenie osób w gildii
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Pomysł jest dobry i taka wiadomość do kubbasa...
W poprzednich edycjach było ograniczenie do bodajże 7 osób w gildi i jakoś sobie radziliśmy. Robiło się kilka gildi i robiło się sojusze kilku gildi. Żyliśmy jakoś... rozmawiało się na chacie sojuszniczym, a wy jak chcecie to mozecie nadal rozmawiac na tsie.

wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
To tylko utrudni rozgrywkę, Jak dla mnie nie ma sensu, ekipy i tak będą chodzić razem pewnie, tylko wiecej gildi powstanie ;p i bedzie mozna robic lepsze fortyfikacje np. 5 gildi obok siebie. Co nie miało by sensu ;P
Można wprowadzić minimum zakładania gildi , w którym trzeba mieć więcej osób niż 1 czy 2.
W ten sposób gildii będzie mniej , a ataki że strony gildi staną się równe.
Nie wiem czy to wypali , ale pewnie nie :p
Teraz tez mozna robic takie fortyfikacje. A rozgrywke wlasnie ulatwi bo nawet jak macie soj to klepiecie sie nawzajem. Więc beda klepy wiecej niz dwóch gildi, ale nawet gildie sojusznicze beda sie klepac

wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
W nowej edycji już chyba osoby z gildii sojuszniczych nie mogą się klepać To też przydałoby się zmienić żeby te klepy były bardziej sprawiedliwe.
Myślę że ta zmiana by była dnem.. oczywiście
jeśli by ją dodano.
Według mnie było by bez sensu bieganie od
jednej do drugiej gildi.
Pozdrawiam Szelkowsky.
W obecnych gildiach nie ma takiej możliwości.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!

Stron: 1 2