McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam ,chciałbym zgłosić prośbę o unbana dla użytkownika makkowsky. Napisałem na Anichilacji ,że moim zdaniem Szybki Banan ma nas za przeproszeniem w dupie ,a RedAsPro uznał to za obrazę admina . Przyznaję poniosło mnie , ponieważ wiele osób gra na cheatach i banan nic z tym nie zrobi na mcsurvi. Przepraszam za moją wypowiedź lecz myślę że to nie była obraza lecz własne obiektywne zdanie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy.Pozdrawiam makkowsky.
Banan ma wiele ważnych spraw na głowie. Od banowania cheaterów są moderatorzy którzy to robią więc nie wiem w czym problem. Gdyby Banan miał was jak ty to ująłeś 'w dupie' serwer by praktycznie nie istniał. Także przesadziłeś. RedAsPro banował to też się tu wypowie.
Zastosuj się do tego wzoru:
http://mcsurvi.pl/forum/Temat-Chcesz-zos...formacjami

Poczekaj na wypowiedź RedAsPro.
(23-02-2017, 04:55 PM)1julia1 napisał(a): [ -> ]Banan ma wiele ważnych spraw na głowie. Od banowania cheaterów są moderatorzy którzy to robią więc nie wiem w czym problem. Gdyby Banan miał was jak ty to ująłeś 'w dupie' serwer by praktycznie nie istniał. Także przesadziłeś. RedAsPro banował to też się tu wypowie.

Nie chodziło mi o samo banowanie tylko o zabezpieczenia przed cheatami.
@UP znasz lepszego antycheata, żeby cheaterów banowało ? Znajdź, i zaproponuj Bananowi :v
Zrobiłeś sobie mulciaka i piszesz że ten serwer jest właśnie "do dupy". Jak trzeba będzie to dam ss, a teraz jestem na telefonie.
Odbanowany przed RedAsPro.
Zamykam.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!