McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [UNBAN] WolfTheWolf
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick: WolfTheWolf
Data i godzina nadania kary: Nie wiem bo nie byłem wtedy na serwerze, ale date podam ;v 19.02.2017
Opis sytuacji: Nie mam co tu pisać. Byłem offline, wchodzę na serwer i mam bana Wink
Wytłumaczenie: A co ja mam się tłumaczyć ? Nie mam co :v
Powód kary (ScreenSHot, filmik): http://screenshot.sh/ofoaQep1cAz8h
Osobiście wiem na pewno że zdarza się ci jakże innym twoim przyjaciołom , nie mieć szacunku do administracji.
Dowiedziałam się także że brak szacunku podchodzi pod paragraf; Obraza Administracji.
Od dłuższego czasu widzę takie zachowanie u ciebie jakże u twoich znajomych ( najczęściej na hc).
Więc pierwsze trzeba się nauczyć szacunku a potem dyskutować. Za ub nie jestem.
Ogólnie sam Wolf jak i jego koledzy nie mają szacunku do Administracji szczególnie do mojej osoby. Za UB nie jestem dla niego, ponieważ przyda się Wolfowi za to nauczka.
Sytuacja zdarzyła się dzień przed twoim banem.
Rozmawiałem wtedy z jednym moderatorem, o tym, że jestem za mało konsekwentny.
Odkąd zostałem przyjęty do administracji wasza gildia nie miała do mnie za grosz szacunku.
Nikt z was ode mnie nie dostał jeszcze za to bana, ale przyszedł na to czas.
Odzywaliście się do mnie w bardzo nie uprzejmy sposób.
Od tego czasu nie interesują mnie wasze odzywki typu: Niedługo będziesz miał degrada :)
Jak wiadomo Wolf nie miał szacunku do Snicka ale robił to by się przed kolegami popisać. Chyba nie miał świadomości, że rozmawia z osobą ważną. Gdybyś obiecał poprawę i przeprosił Jr. Moderatora możliwe iż miał byś szansę zagrać na serwerze. A gdybyś się nie poprawił dać bana bez możliwości ub (No chyba że kupisz). Oczywiście decyzja należy do Snicka.
Dobra.
Odbanowany.
Ale żeby mi było to ostatni raz.