12-02-2017, 08:43 PM
12-02-2017, 08:44 PM
Moze wszyscy? Pisalem na forum, pisalem na serwerze, w czym problem?
Edit : Wez sie wkoncu przyznaj, zadajesz jakies glupie pytania typu "kto cie zna na tamtym koncie?" wystarczy ze napisze i juz wszyscy mnie znaja ;D
Moze by ktos inny by sie wypowiedzial?
Edit : Wez sie wkoncu przyznaj, zadajesz jakies glupie pytania typu "kto cie zna na tamtym koncie?" wystarczy ze napisze i juz wszyscy mnie znaja ;D
Moze by ktos inny by sie wypowiedzial?
12-02-2017, 08:57 PM
Nie ma takiej potrzeby.
Oh Skill po raz kolejny próbujesz doprowadzić do zdegradowania mnie wypowiadaniem bzdur i wysylaniem wiadomosci ze skype? Znowu ?
Do czego mam się przyznać ? Żałosny wątek.
Nie umiesz sobie poradzić z problemami psychicznymi to nie przelewaj ich na innych a przedewszyskim nie kłam Bo to ci nie pomoże.
Oh Skill po raz kolejny próbujesz doprowadzić do zdegradowania mnie wypowiadaniem bzdur i wysylaniem wiadomosci ze skype? Znowu ?
Do czego mam się przyznać ? Żałosny wątek.
Nie umiesz sobie poradzić z problemami psychicznymi to nie przelewaj ich na innych a przedewszyskim nie kłam Bo to ci nie pomoże.
12-02-2017, 09:01 PM
W którym zdaniu Skill skłamał? I serio musisz rozpowiadać że nie lubisz go? I to jeszcze dlatego że powiedział że jakiś gracz brzydko wygląda? Ale ty tak na serio mówisz?
12-02-2017, 09:05 PM
Oj Ciasteg
Jeśli nie wiesz o co chodzi proszę nie wtracaj się.
To jest indywidualna sprawa między mną a skillem. Skłamał w tym ze odpowiadam na jego temat jakieś rzeczy całemu serwerowi i ze go wyzywaja na serwerze. Kompletna bzdura.
Nie rozumiem sensu tego wątku
Jeśli nie wiesz o co chodzi proszę nie wtracaj się.
To jest indywidualna sprawa między mną a skillem. Skłamał w tym ze odpowiadam na jego temat jakieś rzeczy całemu serwerowi i ze go wyzywaja na serwerze. Kompletna bzdura.
Nie rozumiem sensu tego wątku
12-02-2017, 09:13 PM
Taa.. A tygri, mix, bartez? Ciekawe skad to wiedza..
Moze nie rozpowiadasz calemu serwerowi, ale oni rozpowiadaja innym, inni jeszcze innym wiec na jedno wychodzi.
Ciasteg ma racje, gdzie sklamalem?
Moze nie rozpowiadasz calemu serwerowi, ale oni rozpowiadaja innym, inni jeszcze innym wiec na jedno wychodzi.
Ciasteg ma racje, gdzie sklamalem?
12-02-2017, 09:14 PM
Wytłumaczyłam wyżej.
A ty wytłumacz co ma na celu ten wątek ?
A ty wytłumacz co ma na celu ten wątek ?
12-02-2017, 09:17 PM
Moze i niechce cie zdegradowac, ale przestan jakies glupoty wszystkim rozpowiadac.
A te moje "klamstwo" wytlumaczylem wyzej.
Jeszcze coś?
A te moje "klamstwo" wytlumaczylem wyzej.
Jeszcze coś?
12-02-2017, 09:23 PM
Nie wypowiadam żadnych głupot o tobie wszystkim. A skoro twierdzisz ze tak jest daj dowody ;-;
Nie rozumiem co chciałeś zdziałać tym wątkiem.
Edit. Jeśli chcesz coś wyjaśnić pisz na pw. Wyjaśnimy tam na spokojnie zamiast robić niepotrzebny spam na forum.
Nie rozumiem co chciałeś zdziałać tym wątkiem.
Edit. Jeśli chcesz coś wyjaśnić pisz na pw. Wyjaśnimy tam na spokojnie zamiast robić niepotrzebny spam na forum.
12-02-2017, 09:26 PM
Ty serio jestes taka glupia czy tylko udajesz?
Ja ci tlumacze 20 razy w jakim celu istnieje ten wątek a ty wraz nie ogarniasz..
A skoro nie opowiadasz, to jak wszyscy dowiedzieli sie o moich "tajemnicach" skoro wiedzialas o nich tylko ty?
Ja ci tlumacze 20 razy w jakim celu istnieje ten wątek a ty wraz nie ogarniasz..
A skoro nie opowiadasz, to jak wszyscy dowiedzieli sie o moich "tajemnicach" skoro wiedzialas o nich tylko ty?