McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [ jak lepiej budowac w minecraft ]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam was !!!

Ten poradnik jest przekazywany dla osób które chcą poprawić swoje zdolności budowlane lub się zupełnie od nowa nauczyć budować .

Dziś zo baczymy jak wybudować ładny szybki średniowieczny dom zajmie on na 13x13 ma on 3 balkony i 2 pietra .

Na filmie będzie on pokazany życzę miłego oglądania : https://www.youtube.com/watch?v=zCEvcjzf6Xw

Jeśli pomogłem  daj rep i ciekawy komentarz Smile
Najlepiej to jest udać się do naszych budowniczych, oni nauczą. XD
Ciekawy domek, włożyłeś dużo pracy w niego, aczkolwiek z tego "poradnika" trudno jest się czegoś nauczyć, myślę iż to bardziej prezentacja samego domu niżeli poradnik, wybacz za moją krytykę, zapewne stać Cię na więcej Smile
Cześć. poradnik jak najbardziej ok. Tylko mógłbyś pokazać różne style ścian/dachów tu też ogrodu, bo samo zbudowanie domu to wiesz, w najgorszym przypadku na serwerze było by ich kilka Smile Tak jak było z domkiem Doknesa bodajże.
ok dzienki ze mówicie o takich rzeczach teraz wiem co trzeba dopracować tuż :333

wiem o tym tylko to do Piero początek ☺
Mało przydatne
Siemka! Poradnik jest przydatny jak dla ,osób które nie zbyt umią to budować' Jednak zgadzam się z Zaborkiem Miłego dnia!

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka
Sam domek jest spoko, ale to raczej nie jest średniowieczne. Mogłeś nie dodawać tych balkonów, a do stropów dodać jeszcze jeden pień. ;> Fajny pomysł na dach, ale zrobiłeś to na szybko zamiast wszystkiego dopracować. Pochwała ci się należy :3
hfhdjDf
he
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.