Sory ,że sie wtrące.

KubiXXX grałeś na skryptach i myślisz ,że tego nie widać śmieszne...
Skąd ta pewność ? Bez żadnego sprawdzania ? i do tego próba przekupienia gracza w zamian za niewstawianie skargi .
Nie sądzę żeby zbanowała bez powodu. Widziała że nie odlatujesz miała prawo zbanować cóż miała prawo. Więc prosze jej nie oskarżać.
Mixuuu
Kubixxx ty wogóle z 213we nie leciałeś biliśmy Cie z miecza knocka 2.
Skoro twoim zdaniem mam skrypty to dlaczego nas nie sprawdzi tylko odrazu ban. ale nagle sprawa się wyjaśniła jak widać na screenie tyle że nie wiadomo z kim bo z KubiXXX na pewno nie.
Miło że jej tak bronicie niech się wypowie na ts z wami jest ...
screeny widać że jednak 1julia1 zmieniła zdanie i uważa że KubiXXX jednak nie ma skryptów...
(02-02-2017, 09:02 PM)213we napisał(a): [ -> ]Skoro twoim zdaniem mam skrypty to dlaczego nas nie sprawdzi tylko odrazu ban. ale nagle sprawa się wyjaśniła jak widać na screenie tyle że nie wiadomo z kim bo z KubiXXX na pewno nie.
Miło że jej tak bronicie niech się wypowie na ts z wami jest ...
screeny widać że jednak 1julia1 zmieniła zdanie i uważa że KubiXXX jednak nie ma skryptów...
I tu się mylisz.
Skrypty miał, chciałam dac mu szansę ;v
Nie chciał no to jego sprawa
Nie chciał .. napisał ci to czy jak jakiś dowód ? Skrypty miał .. Sprawdziłaś to ? szkoda że dałaś mu tą szanse dopiero po tym jak powiedział że będzie skarga na forum ...
Witam, pomylić się jest ludzką rzeczą nikt nie jest wszechwiedzący. Wg mnie ta skarga jest zbędna, wydaje mi się że julia zrozumiała swój błąd i go po prostu odbanowała. A co do bronienia 213 nie zarzucaj komuś tego co sam robisz. Tego typu skarga powinna się toczyć między zgłaszającym a osobą oskarżona i nikim więcej. Więc proszę o wypowiadanie się tylko osób których to tyczy. Dziękuję.
Odpowiedz juz otrzymałeś nikt nie ma obowiązku sprawdzania jeśli cheaty ewidentnie widac lub potwierdzają to logi.