McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [UNBAN] Skillpvp321
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
I dziwnym przypadkiem sprintując jadłeś ?
UnBana nie dostaniesz
Julia rog to jest speed II
A co do skilla to 20 minutowa potka speed II? ona jest bodajże na 1:07 to pryznaj że dość ciekawe ze julia cie sprawdzała przez 20 min a według cb to było około minuty...

wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
Szumiel, sam tego nie rozumiem, nie sprintowalem przez ponad 20min tylko 2 razy, z przerwami co kilka min.
Julka, juz mowilem ze to bug minecrafta, a takie chyba nie sa zakazane? Sprawdz kanal na yt : MinecraftPolska (jakos tak)
Bug minecraft?
Naprawdę śmieszne.
Uzywałeś cheatów. Nawet nie próbuj wmawiać mi ze to jest bug. Sprintowaleś cały czas i nie kłam bo ci to na dobre nie wyjdzie. Tak jak wspominałam wcześniej wątek do zamknięcia
Smieszne to jest twoje zachowanie.
Sprintowalem jak szaleniec ponad 20 min a ty sprawdzalas czy to cheaty az tyle czasu? Bo uwierze..
Może jeszcze będziesz mi próbował wmówić że killaura to nie cheaty? :v Tak sprawdzałam tyle czasu by mieć 100 % pewności. Jak chcesz unbana to go sobie kup bo nie licz na to że dostaniesz.
Powiedz mi, za co dostalem tego bana?
Bo zaczynam sie gubic przez te twoje klamstwa..
Jesteś żałosny.
Próbujesz mi wmówić, że kłamię. No nie spodziewałam się po tobie tego ale w sumie myślisz że jak raz ci darowano to będzie i drugi.
Nie w tym przypadku.
//Proszę zamknąć
Skoro przyznała się do używania cheatow na Skype , to jaki jest problem żeby wbić na cheatach na mcsurvi?

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Stron: 1 2 3