McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Odrzucone hasło do serwera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, nie wiem dlaczego do dnia wczorajszego grałem normalnie na serwerze a dzisiaj odrzuca moje hasło, mam wykupionego vipa i nie mogę się zalogować, wysłałem e-mail po 11 rano, wiadomość na fb około południa i teraz 10 minut temu na priv do administratora i do tej pory nie mam jakiejkolwiek odpowiedzi w tej sprawie, czy ktoś może pomóc? Nie mogę odzyskać hasła na konto e-mail bo zmieniłem adres więc wysłanie na stary adres nic nie da...
Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi, niepoprawnie ją zamówiłeś lub masz problem z hasłem do gry należy napisać E-Mail na adres ADMIN@MCSURVI.PL.

Jeśli problem dotyczy usług sms w treści Maila powinna znajdować się informacja:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

Weryfikacja twojego problemu powinna potrwać do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin.
A nie pamiętasz hasła do starego maila?
I na odpowiedź trzeba poczekać bodajże 2 dni

wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
(23-01-2017, 09:16 PM)_szumielxd_ napisał(a): [ -> ]A nie pamiętasz hasła do starego maila?
I na odpowiedź trzeba poczekać bodajże 2 dni

Ale ja nie mam już starego meila i to jest problem... ja nie miałem bezpłatnego konta, które tam może być aktywne przez dłuższy czas, miałem płatne konto które po prostu przestało działać gdy nie zapłaciłem
Skoro wysłałeś maila to poczekaj na odp

A pisałeś Email z tym wzorem?

[...] piszesz email na Admin@mcsurvi.pl zawierając poniższe informacje dotyczące zakupu:

Data wysłania sms:
Godzina wysłania sms:
Treść wysłanego smsa:
Numer telefonu na który wysłano sms:
Numer telefonu z którego wysłano sms:
Serwer na którym zamówiłeś usługę:
Twój nick na serwerze:
Ps. Dopisujesz również, że prosisz o wygenerowanie nowego hasła do konta.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.