McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: PROSBA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
witam czy banan i inni wtajemniczeni w pluginy itp mogą zrobić jakiś anty cheat na speedmine?
Był już kiedyś taki pomysł, ale problem w tym że przy lagu serwera zbanuje niewinną osobę. Co prawda wg mnie można by zrobić ograniczenie, to znaczy banować jak zniszczy 10 nexa w ciągu sekundy. Jeszcze rok temu miałem bardzo slaby net i wiem jak to wygląda

wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
dobre szumiel. Co ciekawe mawet najlepszy kilof zboostowany przez skryta nie zniszczy 10 nexa w ciągu sekundy więc dobry limit

jeszcze dodam że ja jak i dużo graczy prosi o usunięcie tych reklam bo strasznie denerwują
A propos tych reklam to one tylko powodują lagi ;-; Jeśli ktoś już chce zakupić przedmiot/ usługę przez SMS to raczej przeczyta o tym na tabliczkach i nie potrzeba takiego spamu. Zamiast tego można dodać informacje o tym że ktoś został zbanowany (to dużo pomagało). A wracając do tematu anty speedmine to banan mówił że jak ktoś ma lagi to może go zbanować. Ale bez przesady. Ja miałem bardzo słaby net i to nie działało tak że niszczę, niszczę, niszczę i nagle nabija 20 punktów zniszczenia nexa tylko rozwalam jeden raz kamień dusz, potem czekam kilka sekund aż się ten kamień zregeneruje, potem znowu niszcze- czekam itd. Moim zdaniem można dodać ten anty speedmine.
Ale tu nie chozi o lag internetu tylko o lag serwera. Czyli ty niszczysz normalnie a antyspeedmine sie zlaguje i zatnie na kilka sekund, ktore on odczyta jako sekundę, a ty w tym czasie będziesz niszczyć nexa...

wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
Informacji które pojawiają się co jakiś czas na spawnie nie robią spamu. A jeżeli ktoś chce zamówić usługę poprzez SMS będąc w grze, to co zrobi? Takie informacje pojawiają się na całym serwerze i nikt się na to nie skarżył mojej osobie. Co do waszego pomysłu tu powinien odpisać banan. Bądź osoby opiekujace się tym trybem.
ook wiem ale niech się ich reklama pojawia co 5 minut? albo jakaś któtka i mała typu ,,Zamów boskie bronie dzięki którym będziesz miał przewage nad wrogiem.różdzki miecze łuki na stałe i jednorazowo nie czekaj /przedmioty
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!