McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [SUPER SKY WARS] Bugi&Propozycje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
   Witam. No cóż, jakiś czas mnie nie było na serwerze więc postanowiłem wpaść i zobaczyć co się dzieję, a także co się zmieniło. A więc przejdźmy do samego wątku, nie będziemy przedłużać.
   W tym wątku chciałbym zgłosić parę błędów, a także przedstawić swoje poglądy na temat tego trybu, m.in. zaproponować parę rzeczy, które mogłyby go uczynić doskonalszym. Zacznijmy zatem od błędów w wyrazach:
-W tabeli statystyk (na spawnie) znajduje się błąd, mianowicie jest to wyraz żeton napisany przez rz i wygląda to mniej więcej tak:
https://zapodaj.net/2d77d61a3d1a4.png.html
Co ja myślę o tym błędzie? - Nie róbmy z tego takiej wielkiej afery, ale muszę przyznać razi w oczy..
-Gdy wybierzemy klasę podczas odliczania do startu gry na arenie w swojej klatce, na czacie pojawia nam się komunikat o treści:
"Wybirales klase _____", Wygląda to tak, jak na załączonym poniżej obrazku:
https://zapodaj.net/94b06e19b60cc.png.html
Co ja o tym myślę? - No trochę widać, przydałoby się to zmienić.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ok, teraz przejdźmy do błędów w samej grze:
-Jest całkiem spore prawdopodobieństwo, że w dowolnej skrzyni na twojej wyspie nie pojawią się itemy, bodajże nawet jedna na trzy gry.
Co ja o tym myślę? - Ogólnie kiszka bo na m
niejszych arenach takich jak candy, jungle czy cave gdzie skrzynie są dwie po prostu nie ma się równych szans w przeciwieństwie do innych.
-Spektator - [SPEC]:
Tryb gry w którym możemy latać a także obserwować grę innych, bez możliwości pomocy im.
Niestety jest to nieprawda - Dlaczego?
Jeśli niezbyt umie grać i spory czas spędził obserwując grę innych jak spektator z pewnością odkrył co może nią zdziałać podczas gry.
Latając po trwającej arenie jesteśmy wstanie:
-Osłaniać dowolnego przeciwnika, stając na linii ostrzału;
-Uniemożliwić rzucenie perły enderu, czyli lepiej nie ryzykować i nie wyciągać jej z ekwipunku. Gdy ktoś nią rzuci, a w pobliżu będzie spektator, który będzie zasłaniał miejsce, w które ma trafić, perła zatrzyma się w powietrzu a przeciwnik spadnie w otchłań ginąc przy tym;
-Uniemożliwić strzelanie z łuku, stając przed graczem, który jest w trakcie gry na arenie;
-Gdy staniemy w rogu pomiędzy dwoma klockami w tym właśnie miejscu nie będzie mogła postawić bloku/bloków osoba, która jeszcze żyje.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Ja sam doszedłem do wniosku, że wpływ na wygraną innych ma się dopiero po śmierci - jako spektator. Choćby biorąc po uwagę pierwsze trzy przykłady, które mogą tak bardzo utrudnić grę. Wielu graczy ma szansę się w ten sposób zemścić.

Dziękuję za przeczytanie wątku, proszę też o jego rozpatrzenie pozdrawiam ~O_0
Co do tego wibirales klase to napisałem to bananowi on odpisał że to jest literowka i może tak zostać
To że niektóre skrzynki są puste to moim zdaniem plus. Można się wtedy wykazać umiejętnościami walki ze słabymi itemami.
cóż wiele na tym trybie zrobić się nie da bo wykorzystany plugin to zamknięty source, w kwestii skrzynek to czasem mogą się pojawić puste - zwykły losowy czynnik.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!