McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: {shakowane konto }
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzieni dobry zmienili mi haslo mi konto FalloutShelter wpisalem swoje stantardowe haslo nie działa emil tez zostal zmienieny prosze pomocy 5 miesiecy czekałem na ub a jak jest teras ub to ktoś musial mi zmienici haslo prosze pomocy wierze że pomożecie
Fallout czemu ktoś ci ma pomagać jak pasujesz grę na tym serwerze? Już masz kilkanaście multikont z cheatami. Poza tym e maila nie da się zmienić więc po prostu zapomniałeś go.
1 nie mam juz cheatow odistalowalem 2 emil pisze ze jest nie prawdzłowy
1) WYGENERUJ SAM NOWE HASŁO!

Jeśli po rejestracji konta na serwerze, zgodnie z zaleceniami podałeś adres email przypisując go do konta poprzez komendę:
/email add Adres PowtórzAdres

to wygenerowanie nowego hasła jest dosyć proste. wystarczy wejść na serwer i wpisać komendę:
/email recovery Email "Podany przy rejestracji"
Po jej wpisaniu zostanie wysłane nam nowe hasło na adres email!

2) POPROŚ ADMINISTRACJE O WYGENEROWANIE NOWEGO HASŁA!

Administracja może wygenerować dla Ciebie nowe hasło, jeśli była na nim aktywna w ostatnich 3 miesiącach dowolna usługa sms.
Jeśli takowa była zamówiona należy wysłać email na adres: ADMIN@MCSURVI.PL
a w treści email podać następujące informacje:

1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

Po wysłaniu maila według powyższego wzoru, administracja zweryfikuje zamówienie, po pozytywnej weryfikacji otrzymasz nowe hasło na adres email!

Jezeli nie miałeś kupionej usługi lub nie przypisałeś adresu email, to nie jesteśmy w stanie pomóc gdyż nie możemy zweryfikować kto był właścicielem konta.
tylko ze mam problem bo podalem emil i pisze nie poprawdny emil a podalem 2 moje

ok a gdzie jest administacja

(21-01-2017, 09:48 AM)FalloutShelter napisał(a): [ -> ]tylko ze mam problem bo podalem emil i pisze nie poprawdny emil a podalem 2 moje

Fallaut mój kolega tez ta miał
I CO MAM ZROBIC NALAGX35 NIC NEI ROBI Z CHEATAMI GRAZ MINI SPEED MINE W GRZE W TEAM nalagx35 i nic
bomba
Fallout co chwila banują twój mulciaki z cheatami. Mówisz że nie masz cheatów (czasem faktycznie jest wyłączasz) ale gdy cię zbanują za multi to się wsciekasz i znowu je włączasz.
Dobra, to ja opiszę wszystko. :3

Jeśli nie pamiętasz hasła do swojego konta lub po prostu, jak w Twoim przypadku, coś się nie zgadza, to możesz odzyskać konto, ale spełniając chociażby jeden z trzech niżej postawionych punktów:
1. Zakupowałaś jakąś usługę na naszym serverze, przykładowe konto VIP.
2. Posiadasz konto premium.
3. Podawałaś Email na serwerze.

Jeśli spełniasz pierwszy warunek to piszesz email na Admin@mcsurvi.pl zawierając poniższe informacje dotyczące zakupu:

Data wysłania sms:
Godzina wysłania sms:
Treść wysłanego smsa:
Numer telefonu na który wysłano sms:
Numer telefonu z którego wysłano sms:
Serwer na którym zamówiłeś usługę:
Twój nick na serwerze:
Ps. Dopisujesz również, że prosisz o wygenerowanie nowego hasła do konta.

Jeśli spełniasz drugi warunek:
Jeśli ktoś zarejestrował Twój nick,  a posiadasz konto premium,  wykonaj działania podane niżej. 

1) Wejdź na serwer o adresie IP : mineserwer.pl:3333 (jest to serwer premium) 
2) Napisz na serwerze (nawet, gdy nikogo na nim nie ma) następującą informacje: "Proszę o nowe hasło na maila: <twójmail>
3) Następnie napisz mail,  z adresu który podałeś na serwerze, na następującego maila: Premium@Zarabiam.com 
W mailu zawrzyj informacje podane niżej :

Twoj nick na którym logowałeś się na serwer:
Data i godzina wejścia na serwer mineserwer.pl:3333:
IP serwera na którym ma być wygenerowane hasło:

Jeśli nie posiadasz konta premium, to wymyśl sobie jakiś ładny nick i zarejestruj się na nowo.  

Jeśli spełniasz ostatni punkt, wpisujesz na serverze komendę  /email recovery Email (Podany wcześniej na serverze, podczas rejestracji konta)
Na Twój email powinno wtedy przyjść nowo wygenerowane hasło. Smile

W przypadku nie spełniania tych warunków nie ma możliwości odzyskania konta. ^^

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.