McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: KONTO
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Chcę pożyczyć konto i czy bedę mogl je odzyskać bez dowodów jak ukradnie mi te konto użytkownik
Nie mam premium ale ostatnio zamawiałem cos przez psc (beta testy)
Pozdrawiam
Cześć

nie będziesz mógł odzyskać konta jak ci użytkownik zmieni hasło. Sam podajesz hasło i sam za nie odpowiadasz.
Była zamawiana usługa PSC a ks Ferdek tak odzyskał konto bo podał kto ukradł mu konto i przez IP porownali

A po 2 chyba administracja mnie zna jak większość graczy
aha sory da sie odzyskac konto.
Oddałeś komuś konto , a teraz chcesz je odzyskać?
Nie jeszcze nieoddalem ale chce pożyczyć

Bo dużo osób spamu mi oddasz konto itd

I chce pożyczyć ale jak Ukradnie mi czy odzykam bez argumentów ze to moje konto ale chyba gracze mnie znają jak inni ty czak na pewno wiesz ze to ja
Prosto.
Wpisz po zalogowaniu się /email
Gdzie będą komendy do przypisania emaila
Po przypisaniu po prostu wyloguj się chwilę.
Sprawdź czy działa Ci /email recovery tupodajswojemail
Przyjdzie Ci wiadomość na pocztę z losowym hasłem
Wpisz /login
I tam gdzie hasło tam przepisz je z poczty

Wysłane z mojego Picasso przy użyciu Tapatalka
Właśnie a jak ktoś zmieni adres
Robisz to na własną odpowiedzialność. Nie dziw się potem że masz bana na koncie, bo "ktoś komu dałem konto cheatował, to nie byłem ja". I żadne wytłumaczenia Ci nie pomogą.
Zresztą, z tego co mi wiadomo - użyczanie sobie kont raczej nie należy do dozwolonych operacji.

(18-01-2017, 03:53 PM)bartixraft112 napisał(a): [ -> ]Była zamawiana usługa PSC a ks Ferdek tak odzyskał konto bo podał kto ukradł mu konto i przez IP porownali

A po 2 chyba administracja mnie zna jak większość graczy

To że Ciebie ktoś zna nie ma nic do rzeczy, wszyscy gracze są traktowani tak samo. A że z własnej głupoty "użyczasz konto" to tym bardziej nie licz że ktoś będzie naginał reguły i specjalnie generował dla Ciebie hasło.
Są 3 sposoby uzyskania nowego hasła, które dobrze Ci są znane.
A ok dzieki
Stron: 1 2