McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Skrzynia-Portal
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Większość graczy cechuje się zasadą o nazwie "Vip posiada wszystko" I wiecie co? To kompletna bzdura! Angry Gracze spamują i wściekają się z powodu tego że
jakiś Vip nie sprzeda spawnera! To 1 sprawa. A 2 brzmi tak: Gracze mają na szczęście (co prawda byle jakie  At ) jakie wielke znaczenie ma /kit pvip. no i teraz się zaczyna cała sprawa. Gracze dość często pytają mnie czy sprzedam im /kit pvip zwykle odpowiadam 'tak' i dotrzymuje objetnic. Lecz tego co stało się  kilka dni temu nikt nie uwierzy! Miałem dostarczyć kita graczowi "asfigers" czekał 6 dni. dnia 6 gdy poszedłem na działke po kita zobaczyłem tylko pustą
skrzynie! przejrzałem wszystkie 4 działki a nawet działki kolegów i kuzyna i nic! Exclamation

Prosze o wyjaśnienie sytuacji! Smile
Nie rozumiem sytuacji. ;-;
Chodzi o to że w jednej skrzyni wszystkie ity znikają
Ja też tego nadal nie rozumiem.
Chodzi o to że gdy wkładałem itemy do skrzyni na działce to gdy wracałem itemów nie było.A nikogo nie dodawałem
Dziena sytuacja.
Może cofka, ktoś wbił Ci na konto. Cokolwiek. 
Mogę dać tylko takie wytłumaczenia, administracja nie odpowiada za itemy. 
To wiem. Ale chodzi o to że gdyby ktoś mi się włamał na konto to gracze pamiętali by moje dziwne zachowanie.

Chyba;/

Dobra zamknijmy temat
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!