McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Unban leon45 !!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
witam chcialbym unban leon45 poniewaz gralem na wd byla 3 tura i chcialem wykopac diaxy a tu nagle pod demna pojawia sie gosciu ktora sprawdza cheaty i przez przypadek uderzylem go kilofem pod nim jak kopalem diaxy i dostalem bana prosze o unban !!!!!!
Bot od AC nie banuje po jednym uderzeniu.
Inna sprawa - tu są ładne nagrania na Ciebie
http://mcsurvi.pl/forum/Temat-Skarga-LEon45--11232
no widzisz a jakas mnie zbanowal a te nagrania to moj brat gral ale nie uzywal cheatow
Na nagraniu widać cheaty, także nie wiem co próbujesz wskórać, że "brat grał, ale nie używał cheatów". Nawet jeśli to brat to skarga na Ciebie i ty zostajesz ukarany. Jeśli twierdzisz, że to brat grał, to mu powiedz, żeby sobie własne konto założył, a nie na Twoim grał i później piszesz prośby o ub.
wiem nie powinien się wtrącać ale Leon serio? śmiejesz się mi w twarz hahaha nie mam żadnych cheatów administracja mnie nie zbanuje ty fk. Dodatkowo mówiłem że we wtorek dostaniesz bana za cheaty a ty wolałeś się śmiać ze mnie i graczy i dalej grać na huzunce czy czymś tam. Skoro nie masz cheatów to po co ta prośba?GDybyś raz uderzył kilofem w tego ludka nic by się nie stało baaa żeby dostać bana od botów musisz zrobić zawody w ,,traf boty'' a to mega trudne bez cheatów(nie próbowałem ale tak myśle)
(17-01-2017, 12:56 PM)enderman22xxxe53 napisał(a): [ -> ]wiem nie powinien się wtrącać ale Leon serio? śmiejesz się mi w twarz hahaha nie mam żadnych cheatów administracja mnie nie zbanuje ty fk. Dodatkowo mówiłem że we wtorek dostaniesz bana za cheaty a ty wolałeś się śmiać ze mnie i graczy i dalej grać na huzunce czy czymś tam. Skoro nie masz cheatów to po co ta prośba?GDybyś raz uderzył kilofem w tego ludka nic by się nie stało baaa żeby dostać bana od botów musisz zrobić zawody w ,,traf boty'' a to mega trudne bez cheatów(nie próbowałem ale tak myśle)

To weź to udowodnij. Ja też sobie napiszę, że śmiałeś się ze mnie, wyzywałeś od debili. Nie ma sensu x10 wtrącać się w takie wątki, szczególnie kiedy nie wnosisz nic a wyżej już sprawę rozstrzygnęli.
mam to gdzieś na filmie ale nie chce mi się szukać cały mój folder z wideo to było kierowane do niego nawet gdyby zaprzeczył sam by wiedział że to prawda i może troche to przemyślał
jezu!!!! to bylo inne a ty endermen przestan bo ja nwm skad te filmy sobie wsioles bo ja wtedy nie gralem po bracie jak sobie poszedl to ja gralem i uderzylem tego goscia kilofem i dostalem bana
Nawet jakbyś nie dostał bana od AC to i tak dostałeś bana za czity, które nagrał ender. Skoro brat czitował na twoim koncie, to teraz niech ci UB kupuje. Proste! czemu masz mieć UB skoro i tak gracze musieli się męczyć z fk z czitami? Na przyszłość nie dawaj po prostu grać bratu. Twoje konto i ty za nie odpowiadasz.
Według mnie wszystko już wyjaśnione. Szczególnie że już był banowany za czity.

Wysłane z mojego HIGHWAY SIGNS przy użyciu Tapatalka
..... ale to bylo kiedys a wczoraj walnolem tym kilofem i dostalem bana -_-
Stron: 1 2