09-01-2017, 06:55 AM
Stron: 1 2
09-01-2017, 07:18 AM
Żegnaj
Co prawda my się nie znamy, ale zawsze, gdy przeglądam jakieś wątki, widzę tam Twój post, co oznacza, że byłeś dotąd dosyć aktywny. Ale przechodząc do rzeczy - daję Ci tydzień na powrót, i ani sekundy więcej. Uwierz mi, wrócisz ;3
Co prawda my się nie znamy, ale zawsze, gdy przeglądam jakieś wątki, widzę tam Twój post, co oznacza, że byłeś dotąd dosyć aktywny. Ale przechodząc do rzeczy - daję Ci tydzień na powrót, i ani sekundy więcej. Uwierz mi, wrócisz ;309-01-2017, 07:18 AM
Żegnaj :c
09-01-2017, 03:32 PM
Nie spodziewałem się tego po Tobie, ale cóż, odchodzisz to z honorem xd, Żegnaj!
09-01-2017, 03:37 PM
Żegnaj O_0. Byłeś bardzo dobrym graczem! Mam nadzieje że się jeszcze spotkamy. 
Pozdrawiam Bartek.

Pozdrawiam Bartek.
09-01-2017, 09:09 PM
Żegnam liczę że kiedyś wrócisz tak jak ja,nie zapomnę cię 

10-01-2017, 08:36 PM
Wypowiem się dopiero teraz.
O odejściu Kacpra - słyszałem, ale sądziłem, iż to nieprawda. Jednak myliłem się, nie chciałbym, aby O_0 odszedł tak sobie. Zrobił on dużo, bardzo dużo dla społeczności serwera. Będę go wspominać jako osobę pomocną, troskliwą i przyjacielską. Jak Go o coś poprosiłem - zrobił to z chęcią. Gdy Gracze potrzebowali pomocy - zawsze pomógł, próbował rozwiązać problem. Dało się z Nim normalnie porozmawiać, łatwo było znaleźć wspólny język. Jedna z bardziej znanych osób na serwerze - O_0 sobie na to zapracował. Nigdy nie było tak, że Ten Gracz był niekulturalny, źle nastawiony do wszystkich. Pisząc to, nie wystarczy napisać, że Cię żegnam.
Ja Cię żegnam z pewnym smutkiem, gdyż wiem, że byłeś i jesteś bardzo niezwykłą osobą, nastawioną pozytywnie. Mam nadzieję, że jakiś ślad po Tobie zostanie.
Cześć, odwiedzaj Nas często!
kubbas007
O odejściu Kacpra - słyszałem, ale sądziłem, iż to nieprawda. Jednak myliłem się, nie chciałbym, aby O_0 odszedł tak sobie. Zrobił on dużo, bardzo dużo dla społeczności serwera. Będę go wspominać jako osobę pomocną, troskliwą i przyjacielską. Jak Go o coś poprosiłem - zrobił to z chęcią. Gdy Gracze potrzebowali pomocy - zawsze pomógł, próbował rozwiązać problem. Dało się z Nim normalnie porozmawiać, łatwo było znaleźć wspólny język. Jedna z bardziej znanych osób na serwerze - O_0 sobie na to zapracował. Nigdy nie było tak, że Ten Gracz był niekulturalny, źle nastawiony do wszystkich. Pisząc to, nie wystarczy napisać, że Cię żegnam.
Ja Cię żegnam z pewnym smutkiem, gdyż wiem, że byłeś i jesteś bardzo niezwykłą osobą, nastawioną pozytywnie. Mam nadzieję, że jakiś ślad po Tobie zostanie.
Cześć, odwiedzaj Nas często!
kubbas007
12-01-2017, 05:53 AM
Żegnaj! Uwielbiałem z tobą grać 

12-01-2017, 07:46 AM
Pa pa
15-01-2017, 09:55 AM
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=4GHV]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=4GHV)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!
Stron: 1 2