McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Prośba
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam

Chciałbym abyście dodali do tego trybu możliwość siadania na drewnianych schodkach.
Cool  
Czekamy na odpowiedź administracji.
Hmmm... Ciekawe czy da się to jakoś zbugować. Sam plugin miałem na serwerze (taki prywatny)
Zbędny :/
5/10
Jakiś administrator odpisze?
Big Grin
Proszę Administracje o nowa pracę o nazwie 'Geolog' polegać będzie ona na tym ze gracz wydobywa co nowsze bloki a następnie daje je na wyprzedaż na nowym sklepie na /warp targ. Gorąco proszę Administracje o to także żeby dali mi możliwość banowania cheaterów bo wszędzie ich pełno Exclamation
Nie jestem za propozycją . A teraz jest koniec rekru i przybędzie Adminów.
(05-01-2017, 04:09 PM)ForceTerror napisał(a): [ -> ]Proszę Administracje o nowa pracę o nazwie 'Geolog' polegać będzie ona na tym ze gracz wydobywa co nowsze bloki a następnie daje je na wyprzedaż na nowym sklepie na /warp targ. Gorąco proszę Administracje o to także żeby dali mi możliwość banowania cheaterów bo wszędzie ich pełno Exclamation
Tak już dadzą jakiemuś randomowi możliwość banów bez żadnego podania ahh <3
Po drugie. Nie ten wątek, orientuj się gdzie piszesz.
(05-01-2017, 08:14 PM)Egzey0 napisał(a): [ -> ]
(05-01-2017, 04:09 PM)ForceTerror napisał(a): [ -> ]Proszę Administracje o nowa pracę o nazwie 'Geolog' polegać będzie ona na tym ze gracz wydobywa co nowsze bloki a następnie daje je na wyprzedaż na nowym sklepie na /warp targ. Gorąco proszę Administracje o to także żeby dali mi możliwość banowania cheaterów bo wszędzie ich pełno Exclamation
Tak już dadzą jakiemuś randomowi możliwość banów bez żadnego podania ahh <3
Po drugie. Nie ten wątek, orientuj się gdzie piszesz.

Po 3 dadzą ci range nieuk
Po co Ci to?
Na początku dodania pluginu , każdy będzie siadał na schodkach.
W następnych dniach/tygodniach nikt z tego nie będzie korzystał.

Zbędne.
Witam

Chciałbym żebyście dodali plugin który będzie obsługiwał tepanie się zwierząt

(30-12-2016, 03:33 PM)kokobongo napisał(a): [ -> ]Jakiś administrator odpisze?
Big Grin

koko ty weź jakiś obrazek profilowy. A na dodatek to żaden administrator nie jest taki tępy żeby dorobić coś tak zbędnego.
0/10
Sam jesteś tępy a plugin jest nie potrzebny
Stron: 1 2