McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Klasa alchemik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zbierałem na to 2dni i mocno się rozczarowałem. Otóż, gdy postawi się stół i użyje książki ze składnikami bumm ooo nie ma składników :O czekaj kolejne 90 sekund... bumm ooo znowu nie ma składników to są jakieś żarty... raz na 5minut dostaje się składniki i to jeszcze z 1 albo 2 no sorry bardzo, ja płace i wymagam. Po drugie butelki... nie dostaje się ich z ksiażki alchemika... czemu? Zanim kupie butelki w sklepie minie z 5minut, powinno dostawać się butelki z książki (chyba że się dostaje, ale raz na 10 gier). Prównująć budowniczego który dostaje wszystko co potrzebuje co 60sekun i alchemika który dostaje 1 rzecz na 3 minuty a kosztuje 4k więcej no proszę was zróbcie coś z tym, bo ta klasa to jedna wielka porażka.
Klasy nie posiadam ale jeśli tak ustawiono przez administrację powinno tak być nie wszystko jest takie jak byśmy tego chcieli Smile
Czyli uważasz, że ta klasa jest grywalna? Powinni poprawić tą klasę bo nikt ją nie gra i wiadomo dlaczego. Jak już powinna kosztować 4k, a nie 9k bo wgl nie jest tyle warta.
Wypowie się ktoś z administracji?
Co do wątku. Ostatnio postanowiłem sobie pograć na tej właśnie klasie. Butelki wcale się nie losują a zbieranie złota, przepalanie zabiera trochę czasu. Samo losowanie odbywa się praktycznie tak: nic, 90 sekund - jakiś item, 90 sekund - nic. Rozumiem, że taki czas bo klasy mają być zbilansowane ale to jest po prostu przesada. Czekać 90 sekund aż nic nie wylosuje a potem znowu czekać aż coś łaskawie wyleci? Butelki są jedynie za złoto a i jego trzeba trochę uzbierać.
Popieram, też zbierałem na nią, bo myślałem że siłki będę sobie robił. I co? Tak ! GÓWNO ! Nic nie dostajesz. Dostajesz tylko oko pająka Smile
Zmieniło się coś? czy dalej tak jest ?
Nic sie nie zmieniło o nic sie nir zmieni są klasy lepsze o gorsze to ze taka wybrałeś to wyłącznie twoja decyzja jeśli złe Ci sie nie gra odblokuj inna bardziej wartościowa. Klasa jest proporcjonalna do swojej ceny.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!