Dzień dobry
Chce przekazać wam minusy i plusy w klasie SKORPION
+ Klasa może przyciągać swoje ofiary
+ Klasa kosztuje 15000$
- Jakiś gracz wybierze sobie takiego skorpiona i wyjdzie po za mapę i bedzię teleportowała graczy
- Gracz może teleportować np w ścianę i pewne jest że zginiemy
- Skorpion jeżeli teleportuje gracza to ma 5 sekundowego goda :>
To są już wszystkie plusy i minusy tej oto klasy 
Chciałbym teraz powiedzieć co ja sądzę o tej klasie
Skorpion nie przypadł mi do gustu -.- Tak zwany "harpun" może przyciągać graczy do różnych miejsc

I przy tym może teleportować nas po za mapę... Przynajmniej tym 1 plusem jest że nie dostaje za to zabójstw... Ta klasa była fajna gdyby nie te minusy :<
Dziękuje za przeczytanie~xFail1337
xfail jestem na tak ale co ci do da kurna tez to pisalem admistracja nie usunie tej klasy bo psuje gre a taki np piotrovski pisze glupoty bo nie pasuje mu nic ninje tez ope i tak dalej
To pograj bez ninjy i vortexu bo to zbyt op rzeczy...
A najlepiej idz z drewnianym mieczem i zabij jakiegoś fk z boskimi. Bo jak widać sam jesteś fk że bez sroskich grać nie umiesz...
Podsumowując... usuwasz skorpa, to usuwasz sroskie i ninje
wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
Bez skorpa nie ma anihilacji
(25-12-2016, 10:13 PM)_szumielxd_ napisał(a): [ -> ]To pograj bez ninjy i vortexu bo to zbyt op rzeczy...
A najlepiej idz z drewnianym mieczem i zabij jakiegoś fk z boskimi. Bo jak widać sam jesteś fk że bez sroskich grać nie umiesz...
Podsumowując... usuwasz skorpa, to usuwasz sroskie i ninje
wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
Hahaha! Naprawdę śmieszne

Ubawiłem się

) Drewnianym mieczykiem robię 3 zabójstwa i Death :p Nie chcę żeby usuwali tej klasy tylko żeby naprawili możliwość nie teleportowania po za mapę i duszenia w bloku :o
Teleportowanie to uroki tej klasy, nikt tego nie zmieni. A klasy nie będziemy usuwać tak jak ninji oraz Boskich przedmiotów.
Nystka Popieram

co do do zmienienia tpa jestem na nie nie da sie zabić Sroskiego bez wykorzystywania skorpiona ducha itp co do 5 sekundowego goda tez mnie wkurza i jestem za usunięciem go
Ender tylko, że dodali goda bo kiedyś Skorpioni robili wieże i tepali przez co gracze spadali i umierali co czyniło range zbyt dobrą. Jestem na usunięciem goda ale bez goda przy spadaniu.
(25-12-2016, 08:01 PM)leon45 napisał(a): [ -> ]xfail jestem na tak ale co ci do da kurna tez to pisalem admistracja nie usunie tej klasy bo psuje gre a taki np piotrovski pisze glupoty bo nie pasuje mu nic ninje tez ope i tak dalej
Oblejesz testy gimnazjalne i "czytanie ze zrozumieniem". Chłopak opisuje klasę, plusy, minusy, a Ty jak w Xfactorze wyskakujesz "jestem na tak". Na tak co?
Głupoty Ty piszesz, co pokazałeś na forum MS i tu. Powoli zaczynam żałować tego, że zdjąłem Ci bana na ip, ale to szybko można zmienić.
Inni chyba też nie zauwazyli, że temat dot. opisu klasy a nie zmian w niej.
Co do tematu - każda klasa ma swoje plusy i minusy. Na skorpiona najczęściej narzekali Ci, co grali wojownikiem

Osobiście mi nie podpasowała, bo nie szło mi przełączanie między harpunem/mieczem i często przez to padałem