McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Skarga na frosta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Piszę tą skargę wyłącznie ze względu na jakie oszustwa wyczynia na serwerze.
Zacznijmy od tego, że Frost89 wyzywa, śmieję się z innych i ich umiejętności (screeny na dole). Froscie zanim mi coś napiszesz, że ja też się śmieje to z ciebie i twojego zachowania.
Frost również teleportuje się bez zgody gracza po czym zabija: (opisze zajście w punktach)
1.Teleportuje się do Lisu lub xRadi i tam czeka na mnie pułapka.
2.Również taką pułapkę wykonałem z chrupek18 ale nie zadziałała (czytaj dalej)
3.Lisu się do nas tpnął po czym szybko wyszedł podając kordy pułapki w 2 sekundy
4.W ciągu 3-4 minut Frost89 i jego zacna ekipa xRadi i Lisu_12 teleportowali się do chrupka TŁUMACZĄC CAŁY CZAS, ŻE DO NAS PRZYSZLI MIMO TEGO ŻE Z GROMU JASNEGO NIEBA SPADLI DO NAS.
4.Zabili mnie i chrupka18
Ponadto Frost89 lata sobie po PVP i SPAWNIE
Screeny:
http://iv.pl/images/35240358372379803054.jpg
http://iv.pl/images/05934700867148590227.jpg
http://iv.pl/images/76208870443399213343.jpg
Prosiłbym o jakiegoś właściciela bo jakichś modów tu nie chce bo zrobią tyle szkód co pożytku.
Jak dla mnie, troche wyolbrzymiasz. Nad wątkiem nie trzeba płakać..
Choć mogę powiedzieć, że takie zachowanie jest dosyć nietypowe dla moderatora.
Co do tg teleportowania się to chce aby ktoś z wyższej rangi sprawdził logi aby udowodnić nijakiemu slawencjuszowi,że zabijam go uczciwie Smile.Co do latania to odbyło się ono wyłącznie dlatego iż sprawdzałem gracza i stałem nad nim aby nie zlogał.Co do tg naśmiewania to sami mnie prowokujecie jak bym poszukał w logach też bym znalazł kilka fajncyh forum wypowiedzi waszej + zachowujesz się bardzo wulgarnie wobec mnie jak i innych graczy.
No i tu już jest zupełnie inna sprawa.
" jakie oszustwa wyczynia na tym serwerze".
Tym twoim oszustwem możesz nazwać swój wątek, kiedy to prowokujesz moderatora, czekasz na jego reakcje , a później robisz rozgłos jaki to niego zły człowiek.

Jak dla mnie wątek do zamknięcia.
O_O nie ja chcę aby ktoś z wyższej rangi np Banan sprawdził logi z tg dnia i godzin,bo znając juz gracza slawencjusz gdy znowu wejdę na serwer będzie płakał, że zabiłem go ,,tepajac się do niego,,
^A co to wnosi do całej sprawy? Zbędne gadanie nie pomagasz nic.
Nevermind może pomogę. Jakiś kontakt z właścicielem mam. Masz więcej dowodów? Może poproś o sprawdzenie logów (jakie komendy wpisywał) etc. np. Pisząc na email Banana lub wejść na ts.
@EDIT: Zauważyłem jednak że (nie mogę stawiać przecinków bo zepsuty klawisz) na Frosta jest coraz więcej skarg.
Bo dzieci płaczą,że ich zabijam i później piszą bajki.Ja się niczego nie boje niech Banan sprawdza logi.
@temat

te screeny mają być jakimiś dowodami? chyba raczysz sobie kpić... załosne próby wstawiania kłód aktywnemu moderatorowi. I tak logi sprawdziłem.

(23-12-2016, 07:09 AM)Egzey0 napisał(a): [ -> ]Nevermind może pomogę. Jakiś kontakt z właścicielem mam. Masz więcej dowodów? Może poproś o sprawdzenie logów (jakie komendy wpisywał) etc. np. Pisząc na email Banana lub wejść na ts.
@EDIT: Zauważyłem jednak że (nie mogę stawiać przecinków bo zepsuty klawisz) na Frosta jest coraz więcej skarg.

ilość nie ma znaczenia jeśli to takie głupoty...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!