McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Twój nick:xDjep
Data i godzina nadania kary:Easy Hc data niepamietam od 3 do 6 grudnia w godzinach od 16-20 ;/

Opis sytuacji:bilem sie z kolega na warp pvp w klatce i za chwile wyrzuca mnie z servera i pisze ze ban za cheaty
Wytłumaczenie:Nigdy nie gralem na cheatach kolega moze potwierdzic,ogolem zaszla pomylka
Powód kary http://www55.zippyshare.com/v/YVqWwYUR/file.html
Wrzuć zdjęcie na jakiś hosting i wyślij linka, nie widać zdjęcia z powodu kary.
juz zmienilem mam nadzieje na ub
Ban od Nysii.
Czekamy na jej wypowiedz.
Ogólnie byś musiał mi napisać kiedy Cię zbanowano oraz na jakim trybie, bo po nicku to mi ciężko poznać kiedy Cię zbanowałam.
To było na Easy hc w klatce między 16 a 20
Jakiego to było dnia ?
Nie chce nikogo oczerniac ani robić sobie wrogów,ale Nystka banuje bez sprawdzania wiele osób może to potwierdzic.Mati_Gaming dostał perma za cheaty,a cheatów nie miał.
Podałem przecież 3 a 6 grudnia niemam dobrej pamięci weźcie już czekam 3 dni wiem ze moją winą jest to ze nie sprawdziłem ale jak dajesz bana to po wino też się pamiętać komu go dajesz i kiedy
Podałem przecież 3 a 6 grudnia niemam dobrej pamięci weźcie już czekam 3 dni wiem ze moją winą jest to ze nie sprawdziłem ale jak dajesz bana to po wino też się pamiętać komu go dajesz i kiedy
Stron: 1 2