McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Twój nick: nata223
Data i godzina nadania skargi: Nie pamiętam ale jakbyście mogli sprawdzić
Opis sytuacji grałam sobie na drugim koncie które dostałam od koleżanki i nagle widze na chacie że moje główne konto nata223223 zostało zbanowane a po chwili to konto które dostałam też zostało zbanowane (było to na waterblocku oraz na cały server mcsurvi.pl)
Wytłumaczenie: konto nata223 dostałam od koleżanki, i było zakładane na jej komputerze, a nata223223 było to moje główne konto moje założone na moim komputerze
Powód kary: multikonta (jpg na dole)
Potwierdzam niesłuszne oskarżenie :< Nata (Monika) była wtedy z moją przyjaciółką i założyła konto na jej laptopie. Wiem bo rozmawiałyśmy wtedy na skypie. I po prostu nie chciała z niego rezygnować dlatego ma dwa konta :< Proszę o jej odbanowanie
Ale to nadal Multi nie ważne czy ty je dostalas czy nie w chwili zalogowania ip sie zmienia na twoje.
Multikonto zostało komuś zgłoszone?
Ip identyczne.
Ban poprawny.
Ale to nie było robione na moim komputerze!! Mogę nawet zrezygnować z konta nata223 (czyli w tym przypadku proszę o unbana na koncie nata223223) proszę... Chociaż inna admi powiedziała że multi nie są karane.. 
Tak, czyli mi ;/ 
Takie coś się zgłasza. Omexia stworzyła specjalny wątek.
http://mcsurvi.pl/forum/Temat-Masz-Multi...i%C4%99-tu

Jestem za UnBanem , na tym koncie.
''Chociaż inna admi powiedziała że multi nie są karane.. ''

Jacy admini mówili, że multikonta nie są karane?
Multikonta są karane,czarno na bialym w regulaminie macie napisane ze multikonta są karane.Jestem za tym,zeby ban został.
Stron: 1 2