McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Wojownicy dusz 2,1 i kilka bugow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
witam chcialbym powiedziec o wojownicy dusz 2
1.On nie dziala
2. Nie rozumie troche graczy bo dlaczego oni graja na wojownicy dusz 1 jak tam jest stara ekonomia a na wojownicy dusz 2 jest duzo fajnych map szybciej sie expi nie ma za duzo bugow albo zrobcie wojownicy dusz 1 z ta nowa ekonomia
3. na wojownicy dusz 1 czasem jak kopie np zelazo czy drewno to jak wykopie to nie da sie wykopac i cza jeszcze raz to troche wkurza naprawcie tego buga
4.na wojownicy dusz 1 mam buga bo ja np nwm czy inni tez nie moge otworzyc skrzyni dusz bo ja nie moge akurat chce zeby jakis moderator mi to naprawil i
5. dlaczego wojownicy dusz na mcsurvi sie nazywa anihilinacja a nie wojownicy dusz P: tak z ciekawosci
(05-12-2016, 06:10 PM)leon45 napisał(a): [ -> ]witam chcialbym powiedziec o wojownicy dusz 2
1.On nie dziala
2. Nie rozumie troche graczy bo dlaczego oni graja na wojownicy dusz  1 jak  tam jest stara ekonomia a na wojownicy dusz 2 jest duzo fajnych map szybciej sie expi nie ma za duzo bugow albo zrobcie wojownicy dusz 1 z ta nowa ekonomia
3. na wojownicy dusz 1 czasem jak kopie np zelazo czy drewno to jak wykopie to nie da sie wykopac i cza jeszcze raz to troche wkurza naprawcie tego buga
4.na wojownicy dusz 1 mam buga bo ja np nwm czy inni tez nie moge otworzyc skrzyni dusz bo ja nie moge akurat chce zeby jakis moderator mi to naprawil i
5. dlaczego wojownicy dusz na mcsurvi sie nazywa anihilinacja a nie wojownicy dusz P: tak z ciekawosci

Większość graczy gra na WD1, ponieważ lubią te mapy, a po za tym na WD2 jest pare map, które są zniszczone (wiem, podałeś to u góry w swoim wątku). To już wybór należy do graczy, gdzie i na jakiej mapie chcą grać, a jeżeli na WD2 nie macie sobie pograć na innych mapach, to zapraszam na inne sieci serwerów, m.in: Mineserwer.pl, Minefox.pl, tam są te mapy, które właśnie znajdują się u nas na WD2 na serwerze mcsurvi.pl na trybie anihilacja.

Pozdro,
Ham
hameq a inne odpowiedzi bo cos wiecej napisalem {:
@leon
Ad.1 Nwm csy ci o to w tym punkcie chodziło ale jet zwalony rendering. Zdarza się że gracz pojawia się 1 kratkę przede mną, co najlepsze: on mnie już jakiś czas widzi^^ (wiem bo z braten sprawdzałem). I jeszcze nie widać graczy za tobą (jak uciekam to często patrzę na f5 żeby zobaczyć czy ktoś mnie goni, a tutaj nie widać nikogo!)
Ad.2 mi osobiście nie podobają się mapki na wd 2 (są za duże!)
Ad.3 też tak mam
Ad.5 nazywa się anihilacja bo ogólnie plugina nazywa się anihilation, a wojownicy dusz to nazwa wprowadzona przez banana. Ogólnie to mi bardziej leży aktualna nazwa (anihilacja)

wyskrobane z mojej marchewki, za pomocą painta ^,^
aha szumiel ale niech jakis moderator to zobaczy
halo nie ktos odpowie
Boze nie spam.
1. Nwm
2.Każdy chce grać na starych mapach, przyzwyczajenie.
3. To AntySpeedmine, widać do najlepszych nie należy Big Grin
4. ZApewne wwalilo cie z serwera, podczas otwierania skrzyni, w takich sytuacjach skrzynka sie buguje.
5.Jak @up wspomnial, to nazwa pluginu. Chyba nie rzucisz gry bo ma inną nazwe? xd
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją McSurvi.pl
Pozdrawiamy!