McSurvi.pl Network Serwery Minecraft 1.8

Pełna wersja: Reputacje.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć! Tą skargę nawiązuje do gracza btskocham. Otóż, ten oto człowieczek dał mi reputacje "-" za : Cytuję "Nie fajny ten kolorek do rekru". Nie wiem czy za takie coś daje się "-". W ogóle dużo osób daje bezsensowne reputacje dużej ilości graczom. Chciałabym wyjaśnić tą sytuacje i żeby najlepiej ta reputacja została usunięta.
Podbijam , za dużo jest minusowych reputacji , które tak naprawdę nie mają najmniejszego sensu :<
Otóż reputacja za post nie musi mieć komentarza, lecz można coś dodać od siebie. http://screenshot.sh/mGTWASVYLNb1B

Nie rozumiem sensu tej skargi na tego gracza.
W regulaminie, jest napisane że repki mają być sensowne inaczej źle
skończy się to dla tego który wystawia te oceny. Dla mnie ta reputacja sensu nie ma ;-;
Moim zdaniem gracz wyraził swoją ocenę na ten temat. Więc jest sens ten repki ;/
Sens, taki że kolorek mu się nie podoba. Czy tej informacji nie powinien zostawić dla siebie?
Czasami dziwi mnie to, że zgłaszacie tylko ujemne repki. Bezsensownych dodatnich nikt nie zgłasza. Nie ma co ukrywać - zdecydowana większośc nie potrafi korzystać tu z pkt reputacji - dajecie je tylko na profilu, "bo ktoś jest miły". Ale jak ktoś da ujemną repkę z komentarzem "nieprzyjemna" - od razu jest zgłaszana jako nieodpowiednia.
Pkt powinny być dawane głównie za jakąś pomoc, lub za konkretne posty, a nie "znam Cie, lubię, masz + "
Jak dla mnie reputacje za post nie powinny być usuwane, ale jak już się daje za post i chce się już "uzasadnić" to należy również uzasadnić mądrze.
@_Angela_0
Nie wyraził oceny na ten temat a właściwie temat podania tylko na ozdobę co nie jest ważne.
Usuwam, zamykam.